Hűsítsd magad eperrel! Hideg eper fagyinál nincs jobb a hőségben.

Hozzávalók:

  • 50 dkg földieper
  • 10 dkg porcukor
  • 2 cs vaníliás cukor
  • 1 ek citromlé
  • 50 dkg mascarpone sajt
  • 125 ml tejszín

Az eperszemeket megmossuk, megtisztítjuk. Botmixerrel, vagy turmix géppel pürésítjük. A tejszínből habot készítünk, majd hozzákeverjük a mascarponét. Az elkevert tejszínhabhoz hozzáadjuk a pürésített epret, vaníliás cukrot, cukrot, és a citromlevet. Fagylaltgépbe öntjük, majd hűtőbe tesszük. Ha nincsen fagylaltgépünk, keverjük el alaposan, s úgy helyezzük a mélyhűtőbe. Eperkockákkal- vagy szeletekkel díszítjük, tejszínhabbal tálaljuk.

Az EPRESKERT eperföld Hédervár határában van.

Nagy Duna és a Mosoni - Duna ölelésében a Szigetközben lévő kisközség, Győrtől 20, Mosonmagyaróvártól 18 kilométerre található.

Nyitva tartásunk idén

Hétfő: 08:00-18:00 -ig
Kedd: 08:00-18:00 -ig
Szerda: 08:00-18:00 -ig
Csütörtök: 08:00-18:00 -ig
Péntek: 08:00-18:00 -ig
Szombaton: 08:00-15:00 -ig
Vasárnap: ZÁRVA

EPRESKERT
Mayer Attila
9177 Ásványráró, Hédervári út 10.
Tel: 20/773-6442
Tel/fax.: 96/950-919
[email protected]