Ha szereted a túrót és az epret is, ezt a receptet Neked találtuk ki!

Hozzávalók                                         

  • 25 dkg túró
  • 10 dkg natúr joghurt
  • 40 dkg eper
  • 5 dkg porcukor
  • 2 tojásfehérje
  • bevásárlólista


Elkészítés

A túrót áttörjük, joghurttal lazítjuk, és hozzáadjuk a cukrot.
Az epret csumázzuk, megmossuk, szárítjuk és turmixban pépesítjük, ez is mehet a túróhoz.
A két tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatosan hozzáforgatjuk az epres-joghurtos túróhoz.
Alaposan behűtve tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc

Az EPRESKERT eperföld Hédervár határában van.

Nagy Duna és a Mosoni - Duna ölelésében a Szigetközben lévő kisközség, Győrtől 20, Mosonmagyaróvártól 18 kilométerre található.

Nyitva tartásunk idén

Hétfő: 08:00-18:00 -ig
Kedd: 08:00-18:00 -ig
Szerda: 08:00-18:00 -ig
Csütörtök: 08:00-18:00 -ig
Péntek: 08:00-18:00 -ig
Szombaton: 08:00-15:00 -ig
Vasárnap: ZÁRVA

EPRESKERT
Mayer Attila
9177 Ásványráró, Hédervári út 10.
Tel: 20/773-6442
Tel/fax.: 96/950-919
[email protected]